Апел навијачима Црвене звезде

ФК Црвена звезда ће у четвртак, 19. октобра, одиграти утакмицу трећег кола Лиге УЕФА против лондонског Арсенала.

Ова утакмица је проглашена за меч високог ризика. Интересовање је огромно и трибине стадиона „Рајко Митић“ биће испуњене до последњег места.

Због тога апелујемо на све навијаче да на утакмицу доћу минимум сат и по времена раније, јер у супротном клуб не може да гарантује правовремени улазак на стадион. Биће спроведена ригорозна контрола на свим улазима односно прилазима стадиону, и улазак ће засигурно бити успорен. Уколико на утакмицу не дођете раније, може се врло лако догодити да не уђете пре почетка самог меча, или да не затекнете своје седиште слободно.

Сви који долазе са децом морају имати карте и за децу. С обзиром на то да се ради о утакмици високог ризика и да ће трибине бити крцате, клуб не може да гарантује безбедност уколико деца буду делила седиште са родитељима. Такође, апелујемо на све посетиоце да не стоје на степеништу јер ће клуб у том случају сносити санкције од стране УЕФА.

Утакмица Црвена звезда — Арсенал заказана је за 19 часова. Апелујемо на све навијаче да спортски бодре Црвену звезду, у складу са законом и прописима.