Бесплатно на Цедевиту!

Наши кошаркаши улазе у серију одлучујућих мечева који ће одредити стартне позиције пред плеј-оф АБА лиге, а управа клуба је одлучила да још једном отвори капије хале „Александар Николић“ за све Звездаше. Саопштење клуба преносимо у целости:

КК Црвена звезда мтс у недељу поново бесплатно отвара трибине за дерби меч 16.кола АБА лиге са Цедевитом у дворани „Александар Николић“. Екипи је потребна велика и громогласна подршка у важној утакмици регионалног такмичења, која се игра мање од 48 сати након евролигашког дуела са ЕФЕС-ом.

Кошаркаши Црвене звезде мтс током јануара 2018.године играју серију изузетно важних утакмица у оба такмичења у којима учествују.

Врхунац напора у серији тешких мечева, стиже већ за неколико дана. Само 48 сати након дуела са Анадолу ЕФЕС-ом у Истанбулу, кошаркаши Црвене звезде мтс по повратку у Београд, играју нови дерби АБА лиге са још једним претендентом на највиши пласман, екипом Цедевите, два дана касније (уторак) у Београд стиже екипа Химкија, а у четвртак следи дуел са Макабијем у Тел Авиву.

Дерби 16.кола АБА лиге са „Цедевитом“ који се игра у дворани „Александар Николић“ након утакмице у Подгорици, зато добија на посебној важности у финишу регуларног дела сезоне.

КК Црвена звезда мтс је зато одлучила да у недељу поново омогући слободан улаз на трибине дворане „Александар Николић.

У овом тренутку, екипи је потребна велика подршка са трибина, која може да буде превага у изузетно важној утакмици у Београду, у такмичењу које је још на почетку сезоне означено као приоритет ове сезоне.

О свим осталим детаљима везаним за меч са „Цедевитом“ клуб ће се огласити још једним саопштењем током недеље.

КК Црвена звезда мтс