Били Берон: Ови навијачи су нешто најбоље у мојој каријери!

Прву утакмицу финала без икакве дилеме обележио је Звездин шутер који је са 4 тројке из исто толико покушаја предводио тим до веома битне победе. Његове две узастопне тројке при резултату 45:45 су практично трасирале пут Зведи до веома важне победе.

“Била је добра утакмица. Они су изашли на терен одлучни, ми смо одговорили јаком тимском одбраном. Од тога је све почело и после се преточило у добар напад. Прави први корак, остала су нам још два. Срећни смо, али знамо да посао није ни близу да буде готов”, рекао је Берон, који је убацио 19 поена.

При крају меча деловало је да је доживео повреду:
“Добро сам. Никада не бих пропустио овакве утакмице. Сви смо физички добро, у недељу нас чека нови важан меч, сада је сваки следећи меч највећи у сезони и морамо тако да га третирамо”, и додао: “Показали смо карактер у другом полувремену и преломили меч. Погледаћемо снимак у суботу да видимо које смо грешке правили и да их исправимо. Играћемо са истом енергијом, то је сигурно”.

На питање о навијачима Били је био одушевљен:

“Човече, били су невероватни. Не могу довољно речима да опишем колико нам значе, толико нам дају снаге и енергије. Ово је најбољи део моје каријере – играње пред оваквим навијачима”.

Наредни меч на програму је већ у недељу од 19 сати.

“Они ће сигурно играти јако од старта. Исправиће неке ствари, имају много ветерана у тиму, добра су екипа са добрим тренером. Прећи ће на план Б или Ц. Када је реч о припреми, морамо да се одморимо и наспавамо и да једемо правилно”, закључио је Берон.