Бодрите Црвену звезду у Евролиги и будите хумани!

Као што знате, наш кошаркашки клуб пустио је у продају пакете за 15 евролигашких мечева у ’’Штарк арени’’ чија цена креће од само 5.000 динара, интеросавање је од првог дана продаје огромно, а њиховом куповином постајете директан учесник у свим хуманитарним активностима Црвене звезде!

Како је наведено на клупском сајту , сваки сектор на нивоу 400 ’’Штарк арене’’ заузела су по два играча Црвене звезде. Они ће се први и једини пут у овој сезони међусобно такмичити, за пакетић и осмех више оних којима је помоћ најпотребнија. Зато, менаџмент клуба је подржао идеју и у сарадњи са кошаркашима донео одлуку да продаја сезонских улазница за Евролигу има и хумани карактер, па ће победници у овој малој игрици, на основу броја продатих улазница за њихов сектор, припремити адекватну помоћ некој од организација којој је помоћ преко потребна.

Сектор који буде имао највише продатих карата када буде завршена продаја биће проглашен победником. Два играча која буду најуспешнија одлучиће којој установи ће бити уручени поклони и донација у виду сезонских улазница. На тај начин одлучили смо да продаји сезонских улазница доделимо и такмичарску ноту, а све са циљем да још једном акцијом пружимо помоћ онима којима је она најпотребнија.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПАРОВИ ЗА КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛАСАТИ КУПОВИНОМ ЕВРОЛИГИНОГ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА:

Берон и Јовановић – сектор 401

Џенкинс и Кузмић – сектор 402

Лазић и Оџо – сектор 403

Д. Браун и Човић – сектор 404

Давидовац и Перпероглоу – сектор 420

Ненадић и Л.Браун – сектор 421

Гист и Симанић – сектор 422

Добрић и Фаје – сектор 423

Продаја пакета по овим изузетно популарним ценама траје до 20. септембра у клупским просторијама на Малом Калемегдану,ТЦ Ушће, као и на tickets.rs.