Борац у „Пиониру“ генерална проба пред плеј-оф

Кошаркаши Црвене звезде у 10. колу групне фазе Суперлиге дочекују Борац из Чачка. Утакмица између Црвене звезде и Борца игра се сутра у дворани „Александар Николић“ од 18 часова, а цене улазница су непромењене.

Утакмица са Чачанима биће последња пред плеј-оф за шампиона Србије. Црвено-бели меч 10. кола Суперлиге дочекују у добром расположењу, обезбеђеним првим местом у групи и без пораза у групној фази такмичења. Звезда је у претходној утакмици са Чачанима славила резултатом 77:67 у дворани Борца крај Мораве.

Милан Томић: „Причали смо пуно о такмичарском мотиву, ангажману и борбености током ове прве фазе. Екипа је укупно гледано имала добре утакмице, али без обзира на то што смо осигурали прво место, очекујем добру утакмицу. Борац је добар тим, и победа у 10. колу била би права увертира и одлична припема за оно што следи, а то је плеј-оф који почиње већ у недељу. Ипак, у мислима нам је само прва наредна утакмица, а то је меч са Борцем. Циљеви остају исти као и за сваку утакмицу, победа уз чврсту одбрану, лаке поене из транзиције јер нас очекује меч са растерећеном, а добром екипом“.

Дејан Давидовац: „Добро тренирамо, играмо утакмице у ритму на три дана, и овај меч долази у добром тренутку за нас као прави тест за оно што нам следи у плеј-офу који креће већ крајем недеље. Зато мислим да је Борац као једна од најбољих екипа у нашој групи, прави противник. Искусни су, стижу растерећени и сигурно ће се показати у правом светлу“.