Борјан – Хоћу да завршим каријеру у Звезди!

Звездин голман, Милан Борјан, најавио је у интервјуу за клупски сајт да жели да каријеру заврши међу стативама као играч Црвене звезде.

 

Звездашку публику обрадовала је вест да је њен голман продужио уговор са клубом до лета 2023. године. Један од најбољих играча ове сезоне, према мишљењу навијача један од најбољих Звездинх голмана у последњих 30 година, заслужан за велике успехе у последње две сезоне најавио је да ће каријеру завршити у Црвеној звезди.

Он је за клупски сајт изјавио следеће:

– Звало ме је много људи. Разговарао сам са неколико клубова, али сам са Звездом направио успех. Због тога сам целу причу, и каријеру, хтео да завршим овде. О томе сам и причао са директором Терзићем. Искрено, више ми се није дало да се селим из земље у земљу. Са породицом бих опет морао да се навикавам на нови живот, а у Београду нам је лепо и моја супруга је била за то да останемо.

Поред тога што је најавио крај каријере у дресу Црвене звезде, причао је и о томе да нема излазну клаузулу у уговору, шта очекује у наредном периоду, о реакцији саиграча када је продужио уговор, о атмосфери у тиму… Све то можете погледати у видео прилогу који се налази испод текста.