Борјан и Стојковић – дерби „специјалци“ Владана Милојевића

У суботу ће шеф Милојевић по пети пут као тренер Црвене звезде водити вечити дерби против екипе Партизана. Од тренутног играчког кадра, двојица играча издвајају се од осталих по једном интересантном параметру.

Субота, 18:00, стадион Рајко Митић. Позната адреса, „меч свих мечева“ и нова прилика за Милојевићеве момке да потврде статус најбоље српске екипе.

Тренутни играчки кадар богат је квалитетним фудбалерима, момцима који знају како се играју, и што је још важније, како се побеђују велике утакмице, али један податак у Милојевићевој ери посебно је занимљив.

Борјан и Стојковић су, евидентно, два играча од највећег поверења нашег тренера, али ваља истаћи да би број играча био и већи да није било суспензија и повреда. Савић, Родић и Срнић су били кандидати за ову листу, док је Гобељић веома често улазио са клупе у другом полувремену, док је у једном од претходних дербија стартовао на позицији левог бека.

Голман и десни бек нашег тима, два играча од немерљивог значаја за резултатски успех црвено-белих у последње две године, стартоваће и у суботу, осим у случају неких изузетно непредвиђених околности.