Борјан: Славље у недељу, па напад на Куп

Звездаши се спремају за фешту у недељу! Од 18 сати почиње церемонија доделе трофеја најбољој екипи Србије, а сат времена касније почеће и последња суперлигашка утакмица у сезони са Напретком.

– Сви смо задовољни због пласмана у финале Купа. Боримо се за дуплу круну, прву после 12 година и сада смо на корак од остварења тог циља. Није било лако у Лучанима, као што смо говорили и пре утакмице, Младост је показала да је одлична екипа. Борили су се током свих 90 минута и оправдали своје место у полуфиналу Купа. Ипак, наша одбрана је показала зашто је најбоља у лиги – рекао је Борјан.

Пре финала Купа наша екипа ће у недељу одмерити снаге са екипом Напретка од 19 сати, а сат времена раније почиње церемонија доделе трофеја.

– Позивам наше навијаче да у што већем броју дођу у недељу. Изузетно успешна сезона је за нама и сада је дошло време да заједно прославимо. Напорно смо радили целе сезоне и чекали овај тренутак. Знам да ће наши навијачи направити сјајну атмосферу, прави шампионску, тако да са нестрпљењем очекујемо недељу – поручио је Борјан.