Чикић победио леукемију!

Млади српски фудбалер и некадашњи омладинац Црвене звезде Стефан Чикић, победио је опаку болест!

Он је ову лепу вест јуче поделио на свом Инстаграм налогу:

„Данас сам успешно завршио клиничко лечење и последњу терапију. Желим свима да се захвалим који су били уз мене на било који начин. Од људи који ме не познају, до пријатеља, доктора, фудбалских клубова и осталих. Хиљаде порука које сам добио су ме гурале напред у оним најтежим данима.
О “њој” не бих превише да причам, било је успона и падова, поручио бих само свим људима који се налазе у ситуацији у којој сам ја био, да буду стрпљиви, позитивни и да постоји светло на крају тунела. Посебно бих се захвалио мојим родитељима и сестри који су били сваки секунд ту за мене.
Сигуран сам да ћу из овога изаћи јачи и да ће цео овај период бити ружна прошлост.
Још једном велико хвала свима!“

View this post on Instagram

Danas sam uspešno zavrsio kliničko lečenje i poslednju terapiju.Želim svima da se zahvalim koji su bili uz mene na bilo koji način.Od ljudi koji me ne poznaju,do prijatelja,doktora,fudbalskih klubova i ostalih.Hiljade poruka koje sam dobio su me gurale napred u onim najtezim danima. O “njoj” ne bih previse da pricam,bilo je uspona i padova,poručio bih samo svim ljudima koji se nalaze u situaciji u kojoj sam ja bio,da budu strpljivi,pozitivni i da postoji svetlo na kraju tunela.Posebno bih se zahvalio mojim roditeljima i sestri koji su bili svaki sekund tu za mene. Siguran sam da ću iz ovoga izaći jači i da će ceo ovaj period biti ružna prošlost. Još jednom veliko hvala svima! ❤️

A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic) on