Чињенично стање и моралне наказе

Поводом утакмице у Подгорици која није одиграна, потребно је да још једном рашчланимо чињенице, обзиром на спиновање и потурање моралне наказе са друге стране брда.

Одлука је, дакле, дисциплинског судије а на основу записника ДЕЛЕГАТА са утакмице (слика са потписом дисциплинског судије Саше Павличић Бекчића).
Надлежност делегата утакмице није утврђивање НЕОПРАВДАНОСТИ недоласка у складу са чланом 32. Правилника. Да ли је Црвена звезда НЕОПРАВДАНО изостала одлучиће ПРЕДСЕДНИШТВО лиге, док са радом не почну директор и спортски директор АБА лиге.
Чињеница да Црвена звезда НИЈЕ НЕОПРАВДАНО изостала са меча лежи у
– допису БИА којим се Звезда упозорава на могућност угрожавања безбедности учесника (у прилогу) дана 27.12.2019. године
– Допису Звезде АБА лиги са питањем да ли обзиром на околности да одигра утакмицу од 27.12.2019. године са дописом БИА у прилогу дописа
– Ћутањем АБА лиге
– Новим дописом Звезде АБА лиги са истим питањем обзиром да је авион треба да полети 29.12.2019. у вечерњим часовима, што се није догодило обзиром на ћутање АБА лиге
– недоношењу одлуке АБА лиге у вези са дописом БИА
Допис Управе ЦГ Полиције који је стигао на адресу АБА и прослеђен од стране секретарице НА ДАН ИГРАЊА УТАКМИЦЕ, око 13 часова је:
1.закаснела реакција
2. На основу њега НИЈЕ ДОНЕТА ОДЛУКА АБА лиге на основу које би било поступљено
Црвена звезда и Будућност ће морати да одиграју нови меч а свака одлука супротна томе било би кршење правила АБА лиге.
Са друге стране, морална наказа у лику портпарола КК Партизан који се представља као борац за интересе (српске) кошарке уби се суптилно доказујући како Звезда треба да буде кажњена хушкајући неартикулисану камарилу по ко зна који пут, иако је и њему јасно да смо овде у праву без икакве дилеме.
Обзиром на сличности „доказа“ које прилаже са доказима моралне и физичке наказе из другог клуба истог СД јасно је да му је дебели указао на функционалну неписменост његовог првог запажања (које је избрисано јер иде у прилог истини) и наведену сличност другог. Искре љубави су ту, свађе су иза њих. Спаја их мржња према Звезди која је ипак најдоминантнија емоција са оне стране брда.

Да закључимо, сви аргументи су на страни Звезде. Свако иоле писмен може доћи до наведеног закључка читајући доказе горњег дела текста.

А мишеви као мишеви,

мишеви стално зборе о лаву,
мишеви туђе животе живе,
ал су без даха од свога страха
лава не воле сл му се диве

И миш никада неће да призна
како се лаву искрено диви
Миш сања често славу и престо
Ал грицка, шушка и тако живи

Причају како познају лава
И да су јачи, безбрижно леже
Ал чим се лавља појави глава
Настане тајац па се разбеже

Спори а мисле како су брзи
У својој злоби мишеви труну
Неко је рођен само да мрзи
А неко рођен да носи круну