Члан Звездиног УО: Овакву мржњу нисам доживео ни током рата у Хрватској!

Саша Влаисављевић, члан управе КК Црвена звезда, ужаснут је дешавањима на трећој утакмици финалне серије АБА лиге у „Морачи“. Будућност је савладала Звезду резултатом 80:72 и смањила на 2:1 у серији, а утакмица је остала у сенци напада на играче Црвене звезде и чланове управе шампиона Србије.

„Био сам за време рата и у Загребу, и у Хрватској, овакву мржњу нисам видео. Погледајте, овим су нас гађали (показао је на велики метални предмет). Ко је могао да очекује овако нешто!? Не знам шта да очекујемо од наредног меча, сада смо живу главу извукли! Превише је свеже да бих могао да нешто кажем, али живу главу смо извукли“, рекао је Влаисављевић.

Како је навео, не зна шта да очекује од наредног меча, јер су сада Беграђани једва живу главу извукли.

„Превише је свеж да бих могао да нешто кажем, али живу главу смо извукли. Испљувани смо 40 минута… Нико ме у животу није пљувао, тако да поздрављам  Репешу, што се тиче његових коментара око пљувања. Боље да ништа не кажем више“, истакао је Влаисављевић.

Упитан да прокоментарише то што је поменути стратег Подгоричана истакао да је „у Београду било горе“, један од челника КК Црвена звезда кратко је одговорио:

„Не могу да заоштравам ситуацију, нисам у тој функцији, хоћу да помогнем Звезди да освоји АБА титулу и да одемо у Евролигу. Али, људи, ми смо 40 минута пљувани!“