ЧОВИЋ: ГУРАМО КАМЕН УЗ БРДО ШЕСТ ГОДИНА, НЕКИ ГА ГУРАЈУ НИЗБРДО, ТАПШУЋИ НАС ЗА ТО ВРЕМЕ ПО РАМЕНУ, КАО „ЗВЕЗДАШИ“

Један од најуспешнијих функционера СД Црвена звезда у последњих много година, у ноћи након освојеног трећег трофеја ове сезоне и укупно десетог у току његовог председниковања, морао је ванредно да се обрати навијачима Црвене звзеде, повод за то је веома лоша финансијска ситуација у клубу и ако су разноразни „познаваоци прилика“ Звезду сврставали у државни банкомат.

Уместо славља међу Звездаше се увукао страх. Небојша Човић се осврнуо на управо завршену сезону као и на неке друге ствари:

– Завршили смо још једну сезону, најуспешнију до сада, од августа 2011 до јуна 2017, 10 трофеја. Захваљујем се играчима али и менаџменту који је успоставио систем. Вечери после оваквих успеха су увек емотивне често се погреши, тако да ћу пазити шта ћу рећи.

99% ствари које су се појавиле у медијима нису тачне. Појединим играчима су истекли уговори као и тренеру Радоњићу, што не значи да ће отићи а ни да ће остати. Одиграли смо 84 утакмице, 93 са пријатељским, изгубили смо у две неважне утакмице против Партизана.

И некима у управи, укључујући и мене који су радили волонтерски, истиче уговор на основу размишљања. Ако се не вреднује успех и систем који смо направили, свако има право да одлучи, ако вратимо све дугове а они нису према држави.

Гурамо камен уз брдо шест година, а неки га гурају низбрдо, тапшићи нас за то време по рамену, као „Звездаши“.

Опоравили смо и ККЖ, то је један велики систем, али не чуди да се у Србији систем распадне. Или дижемо лествицу на више, осредњост после свега не долази у обзир, а ја сам у животу навикао да подижем лествице.

Акцију „Донирај и доминирај“ ћемо повезати и са сезонским картама, објавићемо наредне недеље како је утрошен новац од акције.

Ја сам оптимиста. Све смо пребродили, и критике навијача, који наравно имају право на то и направили једну велику породицу.

КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ НАЈБОЉИ КЛУБ У СРБИЈИ И ТО СУ РЕЗУЛТАТИ ПОКАЗАЛИ.

Верујем да имате пуно питања а о томе ускоро.