Човић: Хвала навијачима и надам се да ће у недељу бити још боље!

Организатор Звездине игре, Филип Човић, истакао је после убедљиве победе над екипом Будућности да је кључ победе сјајна игра у свим сегментима игре, као и да је у оваквим утакмицама енергија изузетно битна и захвалио се навијачима на фантастичној подршци у храму кошарке.

„Честитао бих саиграчима и стручном штабу на веома важној победи. Апострофирали смо ову утакмицу као кључну, баш као и прву у плеј-оф серији са Партизаном. Први меч је јако важан. Одиграли смо сјајно, осим самог почетка где је било мало нервозе, али то је нормално за овакве утакмице. Хоћеш да што пре победиш и направиш добар резултат“, истакао је Човић и додао:

„Када играмо овај тип мечева, трудимо се да их што пре заборављамо. Већ сутра идемо да се спремимо за следећи, који ће бити потпуно другачији од овог. После овакве наше игре, победе и овог резултата, очекујем екипу Будућности. Играли смо четири утакмице до сада, следећа је пета, нема ту неких непознаница. Знамо се, сигурно ће имати реакцију у односу на вечерашњи меч“.

Упитан шта је био кључ ове победе, у играчком смислу, 29-годишњак је рекао:

„У оваквим утакмицама енергија је јако битна, као и публика на трибинама, која нам је преноси. Они су заиста наш шести играч. Данас смо у свим сегментима игре били јако добри, то је био кључ. Поготово у одбрани и транзицији, чему тежимо. Они су на наше бекове играли агресивно, не само на мени, него и на Билију, Кејсију, Добрићу и Давидовцу. То је сасвим логично и ми смо то покушавали њима да радимо. Хвала навијачима и надам се да ће у недељу бити још боље. Хвала им на атмосфери, посебно у последње четири утакмице“, закључио је Човић.