Човић: Потписали смо трогодишњи уговор са Најком

Председник Црвене звезде више од сат времена одговарао на питања читалаца Спортског Журнала.

Мејл Спортског журнала је у претходна два дана био затрпан питањима за Небојшу Човића. А, затим се и читав сат телефон усијао од позива. Иако су само они најупорнији и најсрећнији имали прилику да отворено разговарају са првим човеком Црвене звезде, отворени телефон нашег и вашег листа био је пун погодак.

Мирко из Српског Сарајева захвалио се Човићу што је „вратио клуб где му је место” и звездаше учинио поносним. Питао је да ли ће Најк бити нови спонзор, као и да ли је у плану изградња дворане.

– Да, то је тачно. Потписали смо уговор на три године. Промоција техничког спонзора ће бити у другој половини септембра, пред турнир на Криту. А, што се тиче дворане. Да ми прво преживимо ова добра времена, па ћемо видети. Сада то није реално, осим ако се нешто не промени. У сваком случају то је добра идеја. Али, једно су жеље, а друго тренутне могућности. Неки пројекти на ту тему постоје и они могу да буду активирани када се за то створе услови. Сада треба да се концентришемо да Црвена звезда буде стабилан евролигаш и стабилан освајач регионалне лиге.

На крају, Мирка је занимало да ли ускоро стиже плејмејкер.

– Може. Биће интересантан и у питању је странац. Планирамо још два или три појачања.

Трансфери – одласци и доласци играча 2017/2018.
Играчки кадар.
Рад управе клуба.