Човић: Терзићу, честитам на свему и желим ФК Црвена звезда много успеха-ујединимо Звездаше заједно!

Редакција РСБ-а разговарала је почетком недеље са генералним директором ФК Црвена звезда Звезданом Терзићем о многим темама, а јавност је на нашем Јутјуб каналу могла да види одговоре на разна питања на које је господин Терзић опширно одговарао. Један од најзанимљивијих делова интервјуа који је изазвао велику пажњу Звездаша односио се на релацију између два највећа клуба нашег спортског друштва, фудбалског и кошаркашког, као и осталих спортских секција. Тим поводом контактирали смо председника КК Црвена звезда, господина Небојшу Човића и питали га за коментар на изјаву Звездана Терзића, као и за његов став о односу и сарадњи два најпопуларнија колектива:

„Изузетно ми је драго да коначно и наш ФК има резултате у Европи, јер су кошаркашки, рукометни, ватерполо, одбојшки, кик-бокс, џудо, атлетски, … и сви остали клубови, део СПОРТСКОГ ДРУШТВА Црвена звезда, једног од најтрофејнијих на свету. И сви се радујемо тим успесима, јер то тако треба и мора да буде!

Да ли сви тако гледају , није на мени да процењујем, него на звездашкој јавности.  Што се Кошаркашког клуба тиче, увек ћемо подржавати наш фудбалски клуб, као и све остале клубове у СД ЦЗ, и када је тешко, попут утакмице са италијанским “Сасуолом” и када је лепо, попут прославе фудбалске титуле пре две године, или утакмице са “Краснодаром”. И тако ће увек бити док сам ја председник КК, јер наше је да уједињујемо Звездаше, а не да их делимо!

Истина је да се директор ФК, и ја, као председник КК и потпредседник  УО СД, не виђамо.  Не видим ни како бисмо, с обзиром да директор рече “да ради 24 сата дневно”.  Иначе смо “два света различита” у много чему. Без додирних тачака, с обзиром на потпуно различита животна интересовања. И тако нека остане…

Чекају нас нове велике обавезе и утакмице у Евролиги. Радо бих позвао господина Терзића да буде наш гост наредне среде у “Београдској Арени” против ЦСКА, али ћу разумети и ако не дође, јер фудбалери, који самоиницијативно долазе на наше мечеве, имају важну куп утакмицу у Чачку.

У сваком случају, нашем ФК желим пуно успеха у наредном периоду,  и да дођу до врха, а ми ћемо се већ, као што радимо и претходних година, потрудити да на врху, без обзира на бројна саплитања,  останемо што дуже.“

Подсећамо да Црвена звезда вечерас гостује екипи Уникахе из Малаге у оквиру шестог кола Евролиге. Меч је на програму од 20:45.