Човић: Тимска победа..

Црвена звезда је после само два дана приказала још једну феноменалну партију и дошла до друге победе у финалној серији АБА лиге. Овога пута противник из Подгорице савладан је резултатом 107:69. 

“Јако је битно после ових резултата које смо остварили у прве две финалне серије, да се не опуштамо, да имамо фокус само на терен и да нас ништа друго не занима. То је једна од ствари које би требало да радимо. Важно је да се фокусирамо само на терен. Ове две утакмице су завршене и иза нас су практично, и тако мора да буде, да се не опустимо за наредну утакмицу”, рекао је Човић.

На констатацију да је било мало и тензије на паркету, плеј Звезде каже:

„То је нормална ствар за овакве утакмице и није ништа неочекивано, тако да ништа није било страшно”.

Победа је била убедљивија него што је било ко очекивао.

“Сигурно је да увек очекујете тежи посао. Иако резултатски делује да је то било лако, крвавим радом смо дошли до овога. То нам је јако битно и то нам значи. Побеђујемо као тим. Знате шта, нама је довољан један поен разлике да победимо. Да смо победили ове две уакмице са по пола коша разлике, опет би било исто. Мислим, било би исто, али овако је лакше и боље”.

Човић је меч завршио са 9 поена и 7 асистенција и разиграо је центре Цирбеса и Оџа.

“Покушавамо да спустимо лопту и играмо на њих. То није никаква тајна, то се види на терену. И имамо резултат из тога. Наравно, морамо имати баланс у игри, и унутра и споља”, закључио је Човић.