Човић: У Партизану су гепековали судије и тукли их бејзбол палицама, наручивали делегате и тако отимали трофеје! (ВИДЕО)

Гостујући у јутарњем програму ТВ Хепи, председник Црвене звезде је дао низ коментара на тренутну ситуацију у клубу, као и српској кошарци. Посебно се осврнуо на однос клуба према лиги и на оно што се својевремено подразумевало. 

Човић : „У Партизану су гепековали судије,тукли их бејзбол палицама, наручивали телефоном делегате и тако освајали трофеје. Звезда то не жели да ради, хоћемо спортски да побеђујемо,на фер начин. Било је отворено забрањено спонзорима да 2010-2011. помажу Звезди, зато што су на власти били политичари отворено наклоњени Партизану.“

Дрес Црвене звезде 2010. без и једног спонзора

Од 1993 године они су постали дегенерични и хтели су пошто пото да буду прваци у свим спортовима.То датира још од Мирка Марјановића, тадашњим премијером, и који је заједно са сарадницима почео да ради систематски на томе. Временом су усавршили методе деградације Црвене звезде. Касније је све то надограђено и унапређено.То су радили константно све у сврху отимања за себе и гашења Звезде.
Председник Човић је врло јасно алудирао на то да надметања нису била фер,јер је годинама било забрањено давати новац Звезди,а да годинама касније ти исти људи са озбиљним државним спонзорима узимају себи за право да тај исти систем називају апартхејдом,што је озбиљна замена теза и извртање истине.
Цео интервју можете погледати на следећем видеу: