Црвена звезда јача за Риверса!

Црвена звезда је уочи одлучујућих утакмица одлучила да појача играчки кадар. Како ексклузивно сазнајемо, управо су завршене формалности око довођења играча Ређо Емилије – К.Ц. Риверса.

Кеј Си Риверс је у овим тренуцима одиграо свој последњи меч у редовима италијанске екипе Ређо Емилије, на којем је постигао 30 поена уз 6 погођених тројки из 11 покушаја. Како сазнајемо управо су завршене формалности и у наредним данима ће се наћи на располагању стручном штабу Црвене звезде.

Овај тридесетједногодишњи амерички кошаркаш из Северне Каролине је у својој каријери играо за велики број европских клубова, а посебно га памтимо по играма у Реалу са којим је дошао и до титуле Евролиге 2015. године. Запажене партије је имао и у дресу Панатинаикоса и Бајерна са којима је такође наступао и против Црвене звезде у Евролиги. Статистички најбоље партије је пружао у екипи Панатинаикоса. Занимљивост је да је против Црвене звезде играо 8 пута а на тим утакмицама укупно је постигао 63 поена. Игра на позицији бека шутера или ниског крила и поред снаге карактерише га одлична офанзивна игра, нарочито шут са дистанце. Кеј Си Риверс ће свакако бити велико појачање Црвене звезде у завршници сезоне и борби за трофеје.

Више о свему на нашем форуму.