Црвена звезда најгледанија у квалификацијама за Лигу шампиона!

Уткамицу Црвене звезде и Копенхагена са трибина стадиона „Рајко Митић“ испратило је преко 40 000 звездаша, а управо је дуел српског и данског шампиона на „Маракани“ био најпосећенији у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Звезда је по ко зна који пут била најгледанији тим у једном колу, било да су у питању европске квалификације или утакмица групне фазе неког европског такмичења.

По званичним подацима, утакмицу Звезде и Копенхагена на „Маракани“ која је завршена резултатом 1:1, са трибина је гледало 40 812 људи. Звезда је била убедљиво најгледанији клуб у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, а број људи који су пратили Звезду са трибина знатно је већи у односу на све остале утакмице треће рунде.

Други најгледанији меч у овој рунди такмичења, између белгијског Брижа и Динама из Кијева посматрало је 27 018 гледалаца, док је на сусрету између ПАОК-а и Ајакса било 23 418 људи.

Следи загребачки Динамо који је у сусрету са Ференцварошем гледало 14 283 навијача. Утакмицу између АПОЕЛ-а и Карабага гледало је 9 481 људи.