Црвена звезда силна на старту доигравања!

Кошаркаши Црвене звезде успешно су започели плејоф АБА лиге. У пуној дворани ’’Александар Николић’’, црвено-бели су славили резултатом 91:63 (22:14, 19:8, 23:27, 27:14) и са вођством у серији путују у Бар.

Силно мотивисани и понесени атмосфером пуне дворане ’’Александар Николић’’ црвено-бели су одиграли још једну одличну утакмицу. Овог пута је више од веома добре нападачке игре која је показана у континуитету, импоновола одлична одбрана и агресивност свих изабраника Душана Алимпијевића. Црвена звезда је од првог момента контролисала утакмицу и то захваљујући већ поменутој одбрани. Морнар је био на великим мукама да пронађе нападачки ритам услед агресивности спољне линије Црвене звезде, а када се разиграо најбољи стрелац гостију Нидам, Фелдин је то спремно дочекао и поцепао мрежицу ривала одбивши њихов налет. Чак и прилично рутински, посебно ако узмемо у обзир значај утакмице, црвено-бели су славили резултатом 91:63 и са 1:0 путују на други меч у Бар који је заказан за наредну недељу од 20 часова.

Стрелци за Црвену звезду су: Кешељ 8, Давидовац 2 (5ск), Лазић 3, Антић 5, Добрић 7 (5ск), Фелдин 23, Јанковић 2, Омић 10 (8ск), Лесор 2, Енис 2 (6ас, 5ск), Бјелица 17.