Црвено-бела крв: Звездаши, улепшајмо дан и себи и другима

Пред нама је следеће недеље традиоционална акција „Црвено-бела крв“, коју организују навијачи Црвене звезде у сарадњи са Институтом за трансфузију крви 16. пут по реду. Током година за нама никада нисмо подбацили, а акција је сваки пут била све масовнија. Свима који буду учестовали у предстојећој хуманитарној акцији „Црвено-бела крв“ следује и награда за добро дело којим ће некоме продужити живот.

Акција хуманитарног карактера ни овога пута неће се одржати само у Београду. Акција је већ одржана у Врању, где је сакупљено 110 јединица крви. Хумани звездаши ће поред Београда и Врања моћи да дају крв и у Нишу у понедељак, 22. априла,  од 10 до 19 часова у Заводу за трансфузију крви. Медија центар стадиона „Рајко Митић“ добро је познато место свима коју су до сада учествовали у хуманитарној акцији коју организују навијачи Црвене звезде. У Београду ће сви звездаши моћи да учествују у акцији током понедељка и уторка, 22. и 23. априла,  од 10 до 18 часова и 30 минута, а локација је непромењена.

Сваки претходних пут акција је имала изузетан одзив, а наш циљ је да се током 16. акције „Црвено-бела крв“ прикупи преко 900 јединица крви. Звездаше 19. маја очекује истински спектакл – прослава 30. титуле и прослава 30. рођендана навијачке групе Делије Север. Множењем та два броја добија се број који смо зацртали као наш циљ пре почетка ове акције – 900 јединица крви, а оно што звездаши науме, то и остваре.

Сви добровољни даваоци крви добиће и улазницу за 160. „вечити дерби“ који се игра неколико дана по завршетку хуманитарне акције. Црвена звезда ће у четвртак, 25. априла, дочекати Партизан на стадиону „Рајко Митић“, а најважнија утакмица српског фудбала почиње у 19 часова.