Даворе срећно и хвала!

КК Црвена звезда обавештава јавност да Давор Ристовић од 01.07.2018.године неће више обављати функцију директора клуба са Малог Калемегдана. Давор Ристовић се повлачи из личних разлога, а на овој позицији у КК Црвена звезда je провео 7 година.

Давор Ристовић је као оперативац клуба учествовао у консолидацији ККЦЗ, као и у свим резултатским успесима сениорске и млађих категорија:

„Захваљујем се свим запосленима у клубу, играчима, тренерима, и на првом месту председнику Небојши Човићу, са којим сам сарађивао од 2002.године када сам стигао у КК ФМП, где сам провео незаборавних 9 година. Заједно смо освојили чак 16 сениорских трофеја, што за мене представља огромну сатисфакцију за рад и труд, који ми је истовремено донео и велико животно и професионално искуство. Црвеној звезди желим пуно успеха у наставку, и наравно, видимо се у „Пиониру“.

РСБ екипа се захваљује Давору на  свему што је урадио за КК Црвена звезда  као на одличној сарадњи коју смо имали у протеклом периоду, и жели му пуно среће у даљем раду .