Дегенек: Очекујем да људи буду и на крову Маракане

Милош Дегенек постигао је погодак и донео је изједначење и низ узбуђења у Швајцарској а после утакмице сјајни дефанзивац је сумирао утиске.  

– Драго ми је због гола, али знатно ми је битније да прођемо у нареду фазу. Срећан сам што сам постигао погодак у овако важном тренутку, веома ми значи. Прославио сам га са братом и мајком који су били на трибинама, а судија ме је опоменуо да за такво славље могу да добијем картон. Завршило се мојим извињењем. Погодак који сам постигао подсећа на гол Бена у Салцбургу. Ипак, тек је полувреме. Ривал ће се “затегнути” пред гостоване, али верујем да ће све горети у Београду. Имали смо сјајну подршку на гостовању, хвала навијачима, а очекујем пуну Маракану, пун град, подршку и са крова Маракане јер би било феноменално да на нашем стадиону уђемо у Лигу шампиона.

Штопер црвено-белих се осврнуо и на ВАР технологију.

– Играо сам у Арабији шест месеци и тамо се користи ВАР технологија. Да је пенал досуђен нама говорили бисмо да је сјајна промена. Ситуација је таква каква јесте. Неки ће рећи да је био пенал, други да није. Мислим да без ВАР технологије судија не би свирао пенал, али то је фудбал и саставни део модерне игре – ставио је тачку Дегенек.