Дејан Радоњић не заборавља Звезду

Најуспешнији тренер у историји КК Црвена звезда, Дејан Радоњић је у опширном тексту на званичном сајту Евролиге говорио о утицају путовања и специфичностима паралелног играња у Евролиги и домаћем такмичењу. У том смислу се сетио и Црвене звезде и детаља који је свим Звездашима остао урезан у сећању, а то је сад већ чувено спавање на аеродрому приликом повратка из Казања.

У мојој последњој сезони у Црвеној звезди, враћали смо се из Казања, и због лошег времена провели 15 сати – целу ноћ и део наредног дана на аеродрому. Када смо се коначно укрцали на авион отишли смо директно да играмо утакмицу Јадранске лиге против Цибоне. То сигурно није било нешто што смо планирали, није било нешто што сте могли да предвидите у aвгусту или септембру. Немогуће је припремити се за све, али морате да будете спремни да направите промене и прилагодите се. Надаш се да никад нећеш мислити о томе, али мораш бити спреман као да си то и очекивао.“

У остатку је говорио о многим другим детаљима везаним за путовања и како прилагођава тимске обавезе таквој ситуацији, јеловнику у хотелима, о слободном времену играча на путовањима… Више о свему на следећем линку.