ДОБРЕ ВЕСТИ Крстичић прошао без већих последица

Друштвене мреже синоћ је обишла фотографија повреде Ненада Крстичића у току дуела са Мачвом. Током прошле вечери се спекулисало да је Крстичић сломио метатарзалну кост у стопалу, али је, како РСБ незванично сазнаје, снимак показао да то прелома, на срећу, није дошло.

Подсетимо, Крстичић је повређен при крају првог полувремена, када је на њега неопрезно стартовао играч Мачве Лазар Ивић. Везиста је још тада осетио бол и почео да шепа, али је смогао снаге да заврши полувреме, када га је на терену заменио Славољуб Срнић. После утакмице су се у клубу прибојавали да је Крстичић можда и завршио сезону, али снимање је донело боље вести.

Ипак, сва је прилика да ће репрезентативац Србије морати да одсуствује неко време, макар док оток не спласне. Добра ствар по Владана Милојевића, који већ има великих кадровских проблема са повредама, је да следи двонедељна репрезентативна пауза, после које би Доналд и Бен требало да буду спремни. Постоји вероватноћа да већ за меч са Земуном и Крстичић буде у конкуренцији, али нема сумње да се са његовим повратком неће журити.