„Донирај и доминирај“ вечерас против Барселоне

Звездаши, на утакмици са Барселоном омогућино је свим заинтересованим навијачима да се придруже акцији КК Црвена звезда – Донирај и доминирај. На штандовима Фан Стора (Партер Б и између трибина Ц и Д) биће омогућено да свако донира и придружи се тиму који побеђује!
Акција је покренута на иницијативу присталица клуба из иностранства и Србије, који желе да донирају одређена средства КК Црвена звезда.
Клуб се на првом месту захваљује свима који и на овај начин желе да искажу приврженост Црвеној звезди, и на првом месту поверење у оно што КК Црвена звезда мтс ради, кроз свој систем, рад на терену, од сенирске па до најмлађих категорија, као и освојених трофеја и транспарентног пословања.

Вечерас ће на штандовима бити омогућено заинтересованим навијачима да учествују у овој акцији. Сваки донатор ће бити уписан на новоформирани списак. Скупљени новац ће бити уплаћен на рачун клуба у збирној уплати под именом Донације са утакмице против Барселоне, а појединачне уплате ће бити на званичном сајту акције.

Све потребне информације о акцији можете пронаћи и на званичном сајту клуба.