Дунав наредни ривал кошаркаша

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 20 часова играју утакмицу 6. кола Суперлиге Србије у Старој Пазови. Звездин наредни противник, екипа Дунава из Старих Бановаца, је тим против кога је Звезда забележила најубедљивију победу у групној фази Суперлиге ове сезоне.

Кошаркаши Црвене звезде након првог круга такмичења у групи „А“ чврсто држе прво место са скором 5:0, а други део такмичења отварају гостовањем у дворани „Парк” у Старој Пазови, где своје мечеве игра као домаћин екипа Дунава. Интересовање публике за овај меч и долазак Црвене звезде је огромно.

Тренер црвено-белих, Милан Томић, и даље има мањих проблема око састава, Били Берон се враћа у тим након лакше повреде због које није играо у Чачку, док је центар Душан Ристић повредио аркаду на тренингу у понедељак на тренингу и под знаком је питања за утакмицу са Дунавом.

„Екипу Дунава смо упознали на премијери Суперлиге. Да се не понављам превише, нема лаке утакмице. У сваку морамо максимално ангажовано да уђемо, да се држимо договора и верујем да можемо до нових бодова. Очекујем доста наших навијача, добру кошарку и прави празник кошарке у Старој Пазови”, рекао је тренер Црвене звезде.

Немања Ненадић: „Атмосфера у хали „Парк“ је увек одлична, верујем да ће тако бити и у среду. Знам како функционише овај клуб, момци увек играју максимално, имаће подршку публике, са друге стране наш циљ се зна – идемо на победу и до ње можемо по рецепту који често понављамо, добром одбраном, ангажовањем и придржавањем договора из свлачионице. Играли смо на почетку домаће лиге са Дунавом, неће то бити иста утакмица као у Београду”.