Дупло коло Евролиге у Београду: Карте за Жалгирис и Албу у продаји

Кошаркаши Црвене звезде пружају изванредне партије у Евролиги. Тим који предводи Драган Шакота је ушао у серију победа. Црвено-бели су нанизали четири тријумфа, што их је довело до осме позиције, а у дуплом колу Евролиге, Звезда ће по први пут у обе утакмице бити домаћин. У Београд долазе Жалгирис и Алба, тимиви са зачеља табела, а карте за обе утакмице биће пуштене у продају сутра.

У првом мечу дуплог програма, који је на програму у среду, 15. јануара, Црвена звезда ће у „Штарк Арени“ угостити литвански Жалгирис. Црвено-бели су управо победом у Каунасу започели фантастичну серију резултата и од тада је форма Звезде у успону. Кошаркаши Црвене звезде су од 21. новембра и тријумфа у „Жалгирио Арени“ у Евролиги остварили чак 7 победа уз само 2 пораза. Звезда ће у петак, 17. јануара, дочекати берлинску Албу, тим који јој је у првој фази Евролиге нанео тежак пораз. Обе утакмице у „Штарк Арени“ играју се од 19 часова.

Појединачне карте за утакмицу 19. кола између Црвене звезда и Жалгириса и 20. кола између Црвене звезда и Албе (одвојено) биће пуштене у продају у понедељак од 10 часова у свим пословницама Ticket.rs и путем интернета, по стандардним ценама: