Џудисти Звезде пишу историју – бронза у Лиги шампиона!

Џудисти Црвене звезде поново су исписали историју, овога пута освајањем бронзе у Лиги Шампиона. Екипа у саставу Миша Морохојев, Страхиња Бунчић, Уали Курхев, Филип Живојиновић, Стефан Мајдов, Немања Мајдов, Дмитри Герасименко, Ивајло Иванов и капитен Бојан Дошен у одлучујућем дуелу са домаћом екипом ЦСМ Букурешт резултатом 3:2 успела је да освоји бронзану медаљу и још једном испише златне странице српске џудо историје.

Немања Мајдов актуелни вицешампион Европе и освајач светске титуле није крио задовољство освајањем бронзане медаље у Лиги шампиона најјачем клупском џудо такмичењу:

– Утисци су феноменални, а најбоље тек предстоји. Још једном смо успели да остваримо највећи успех у историји српског клупског џудо спорта. Сви момци у тиму су пружили максимум – истакао је Немања Мајдов.

Капитен Црвене звезде Бојан Дошен још једном је показао квалитет и на најбољи начин водио тим до историјсог успеха у Лиги шампиона:

– Сви у екипи су заслужни и честитао бих свима у клубу, али и свим Звездашима на подршци и навијању. Већ годинама смо у врху од бронзе 2014. у Лиги Европе, и сребра 2016. да би смо сада освојили бронзу у Лиги шампиона. Звезда је велики клуб и сада идемо напред у нове победе – истакао је Бојан Дошен.