ЕКСКЛУЗИВНО: Детаљи уговора Звезде и Антића!

Повратак троструког освајача Евролиге и бившег играча Атланте на Мали Калемегдан одјекнуо је као бомба домаћој кошаркашкој јавности, а одмах се у кошаркашким круговима повела полемика о томе колико ће Звезду коштати играч таквог реномеа.

Поједини медији изашли су у јавност са прилично нереалним и бомбастичним цифрама везаним за плате наших првотимаца, између осталог и Пере Антића, а РСБ вам ради тачног и објективног извештавања звездашке јавности овом приликом ексклузивно преноси детаље уговора са миљеником навијача у који смо имали увид!

Перо Антић је у Фенербахчеу зарађивао милион евра годишње, а у његовом уговору је постојала клаузула о повећању плате 35% за сезону 2017/18 у случају освајања Евролиге. Јасно дефинисаним уговором и на задовољство свих Антић, управа актуелног европског првака и КК Црвена звезда договорили су услове под којима ће македонски центар поново носити дрес свог омиљеног клуба:

Антић се одрекао поменутог повећања плате од 35%, Фенербахче ће за раскид уговора македонском центру платити 850 000 евра, док остатак до милион плаћа КК Црвена звезда, што значи да пата Пере Антића у КК Црвена звезда износи 150 000 евра за сезону 2017/18.