ESPN: Звездин трио у идеалних 11!

Фудбалска Европа, али и светска јавност су одушевљени фантастичним наступом Звезде у Лиги шампиона и сензационалним тријумфом над славним Ливерпулом. Тим из „колевке фудбала“ је остао на коленима након дуела са српским шампионом, Звезда је „закувала“ ситуацију у групи и вратила се у трку за европско пролеће. Похвале на рачун гиганта из Београда пљуште на све стране, а новинари ESPN-а су нарочито одушевљени игром и победом Црвене звезде у „вулканском гротлу“.

Реномирана медијска кућа се већ дотакла највећег изненађења Лиге шампиона. Два дана након историјске победе, Црвена звезда „окупира“ светске портале и дневну штампу. У току данашњег дана, новинари ESPN-а су одабрали најбољих 11 у претходном колу Лиге шампиона. Чак тројица играча Црвене звезде су се нашла у идеалних 11 четвртог кола најквалитетнијег европског такмичења.

Своје место у најбољих 11 нашли су Милан Борјан, Вујадин Савић и истински херој у великој победи у „звезданој ноћи“ – Милан Павков. У идеалних 11 још су се нашли и Бонући, Манолас, Бернат, Кадержабек, Вормер, Мата и Солер, а друштво у нападу Милану Павкову прави Хари Кејн.

Одушевљење не јењава, а хероји нових генерација звездаша ће већ након утакмице у Напуљу, покушати још једном да попуне насловне стране најпознатијих и најчитанијих светских и европских медијских кућа. Фудбалски романтичарима навиру сећања, а неки нови залуђеници за „најбитнијом споредном ствари на свету“ тек сада спознају величину Црвене звезде.