• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.
Сеп 21, 2019, 11:48 поподне

Енглеске фудбалске лиге 2018/2019

Започео Косјерац, Јун 24, 2018, 07:33 поподне

« претходна тема - следећа тема »

MalboroMekiKratki

Ma ko će to da gleda... Prvo F1 pa onda na Bristol Leeds! Ako Bog da da Leeds najzad udje u PL.

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka


LAFLARRE

Дајте линк у пп за Ливерпул и Сити...

Nameless


СтелаРоса

У новој сезони Премијер Лиге за очекивати је нову борбу Ливерпула и Ситија до последњег кола. Квалитетом су свакако изнад остатка лиге, нову сезону ће играти са минималним променама у тиму (додуше Сити је имао два већа долазна трансфера). Сити поново има дужу клупу, али је Ливерпул прошле сезоне показао да је спреман да изгура целу сезону са мањим бројем играча од конкуренције, само да их повреде заобиђу. Ипак ћу дати Ливерпулу благу предност у новој сезони јер сматрам да ће Сити све карте бацити ка нападу на трофеј ЛШ па ће ваљда и кикснути који пут више у односу на прошлу сезону. А и Ливерпулу је време да освоји ПЛ.

Тотенхем ми се чини као једина екипа која би могла да помрси рачуне Ливерпулу и Ситију. Задржани сви битни играчи изузев Трипијеа, доведена су три млада али квалитетна играча која ће им освежити сваку линију тима. Континуитет је ту, можда је коначно време да направе искорак у првенству.

Арсенал видим као четвртопласирани тим на крају сезоне. На крају је направљен добар прелазни рок, коначно битније промене у одбрани, а коначно и један огроман трансфер. Друга сезона Емерија, за очекивати је да буду бољи него прошле сезоне и оставе иза себе Јунајтед и Челзи. Први су по мени неозбиљан посао направили продајом Лукакуа, остали су без класичног нападача и не знам како мисле да изгурају сезону. За ђаволе је добро што су појачали одбрану, али џабе ако ће фалити игре напред. Видећемо, има ту доста играча који могу и позитивно и негативно да изненаде. Челзи не памтим да је имао тању екипу на папиру. Убедљиво најбољи играч тима је продат, мења га Пулишић који сигурно у овом тренутку није права замена. Два штопера отишла, Игуаину истекла позајмица...Биће чудо ако Лампард буде изнад шестог места.
Цитат: Max  Јун 28, 2017, 12:56 поподне
Хистерисање у ситуацијама када треба хистерисати - чува клуб.

Хваљење када не треба хвалити - штети клубу.

Цитат: Бошко 996  Јун 27, 2017, 11:46 поподне
Зато нека пусте неког младог играча, то је једини, готово сигурни прилив новца у наш клуб, јер страни клубови их не доводе због онога што тренутно играју, већ због онога што могу у будућности показати.

Тони