• Welcome to РСБ Форум / RSB Forum. Please login or sign up.

НБА 2019/2020

Започео stefcerak, Јун 07, 2019, 12:17 пре подне

« претходна тема - следећа тема »

LAFLARRE

У праву си, боље је да зауставимо овде. Ти не читаш.

Филм
Бројеви
Филм
Закључак

Лакше је опљунути зар не ?

Дете би ти рекло после погледаних утакмица и бројева да је Вестбрук дивљак класични, дивљак који намерно набија бројеве јер ће само због тога бити запамћен.

Али не, теби је лакше да гледаш и одвајаш само бројеве. Па да ли стварно мислиш да сам ја толико луд да своје мишљење градим само на бројевима ?

Нека буде, Коби 05-06 бољи од Хардена 18-19. Смејем се док пишем ово. Да је неки други играч у питању, значи да није Коби, то гушење у ситуацији 3-1 би се памтило као највећи пад суперстар играча, али пошто је Коби... Аха, њега не смемо.

Можеш ли да замислиш тај ниво хејта, пљувања и бацања камења да се то десило... знаш већ коме ? Не могу ни ја, прелази границе нормалног.

Ivo.CZBG

Zakuvalo se opasno a do sezone jos dosta, sta ce tek biti kada krene sezona ;D  :P

Ja sam kenjao cele prosle sezone o svim ovim igracima koje nabrajate ali sam bio postedjen od LAFLARRA, verovatno je razumeo da sam pisao u afektu nakon odigranih duela na fantaziju pa ni moji nisu ostali postedjeni kada krenem da prozivam ;D

Skontali ljudi da je bolje da me puste da se isvadjam sam sa sobom pa sam posle miran 8)

Косјерац

Stef Kari i Dani Grin najavili već sada učešće na Olimpijadi.

Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на ,,Маракани". Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде - Немања Видић

Дејан Радоњић легенда!
Победи Михо!