Фудбалери Црвене звезде отпутовали у Летонију

Нова такмичарска сезона и званично куца на врата. Још само један дан преостао је до првог звиждука судије који ће значити почетак, надамо се, нове сезоне за памћење.

Црвена звезда ће покушати да избори пласман у Лигу шампиона, најелитније европско клупско такмичење. Задатак је тежак, али Црвена звезда је један од малобројних клубова који је доказао да може и оно што се сматра готово немогућим.

Прва препрека на путу биће летонски Спартакс из Јурмале. Утакмица неће бити играна у Јурмали већ у Риги, а почетак је заказан за 11. јуч у 18,00 часова.

Фудбалери Црвене звезде у јутарњим часовима отпутовали су у Летонију, где ће покушати да изборе повољан резултат пред реванш у Београду који ће бити игран шест дана касније.

На списку путника у Летонију нашли су се:

Милан Борјан, Зоран Поповић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Милан Родић, Ненад Милијаш, Бранко Јовичић, Ненад Крстичић, Дејан Мелег, Лоренцо Ебисилио, Немања Милић, Ел Фарду Бен, Немања Радоњић, Милан Јевтовић, Никола Стоиљковић, Милан Павков и Дејан Јовељић.

На списку се налази укупно 20 фудбалера који ће представљати узданицу тренера Владана Милојевића.

Срећно!