Гајић и Иванић на прагу Маракане?

Руководство Црвене звезде на прагу је договора са две велике жеље.

ФОТО: МН Прес

Филип Стојковић је недавно продужио уговор са Црвеном звездом, али и поред тога, управа нашег клуба гледа у будућност. Чињеница да је избор квалитетних бекова са српским пасошем све тањи, натерала је руководство црвено-белих да крене у потрагу за једним таквим. Омладински шампион света и млади репрезентативац Србије, Милан Гајић, налази се пред вратима Црвене звезде!

Гајић је члан Бордоа, али је ове сезоне наступао на тек две утакмице, чиме му је јасно дато до знања да француски клуб не рачуна на њега, што Црвена звезда покушава да искористи. Он је међу „Жиродинце“ стигао из ОФК Београда лета 2015. у трансферу тешком милион евра.

Други играч који би требао да задужи црвено-белу опрему је дугогодишња жеља спортског сектора, офанзивни везиста БАТЕ Борисова – Мирко Иванић! Црвена звезда је неколико прелазних рокова покушавала да доведе репрезентативца Црне Горе, али без успеха. Делује да је коначно дошло време за то, баш као и са његовим доскорашњим саиграчем, Немањом Милуновићем. Иако је и на његовој позицији конкуренција јака, управа клуба сматра да се играчи таквих квалитета не смеју пропуштати.

Иванић је поникао у новосадској Војводини, са којом је освојио Куп Србије 2014. године, наступао је једну сезону на позајмици у Пролетеру, а већ три године успешно наступа за БАТЕ Борисов, где је један од најбољих играча. Са њима је освојио три титуле првака државе, као и два Суперкупа Белорусије. За репрезентацију Црне горе је играо 13 пута и постигао један гол.

Када су ова два играча у питању, слично мишљење са управом деле и навијачи, пошто се на нашем форуму око 60% њих изјаснило да би волело обојицу да види у црвено-белом дресу, 25% жели само Гајића, док је 15% против довођења обојице.