Гаврић: Да не размишљамо колико ће ово трајати

Жељко Гаврић каже да паузу због пандемије коронавируса користи да што више времена проведе са породицом у родном Угљевику, а да маље размишља колико ће ова пауза још трајати.

“Због обавеза у клубу, наставка првенства и великог броја утакмица нисам долазио кући неколико месеци тако да ми је драго што проводим време са најближима. Уживам свакодневно, уз обавезе које имам, али се и трудим да се, када имам слободног времена, разонодим бројним друштвеним играма, гледам филмове, тако да брзо пролазе дани”, рекао је 19-годишњи везиста за клупски сајт.

“Kонцентрисан на обавезе и инструкције које добијам од стручног штаба. Велика ми је предност што имам двориште које максимално користим за тренинге. Веома је битно да не размишљамо колико ће ово дуго трајати, јер на то не можемо да утичемо. Морамо бити фокусирани, да на неки начин пробамо да одржимо физичку форму, како би нам било лакше када се првенство настави. Дајем максимум на овим „кућним тренинзима“ и желим да будем у доброј форми. Са породицом сам, од јутра до мрака, они су ми такође и велика подршка”.