Хвала ти Милоје!

Звездаши су 52. минуту посебно дирнули Владана Милојевића – посветили су му транспарент на северној трибини као захвалницу за обарање рекорда од 52 узастопне утакмице без пораза у домаћем првенству.

Наши фудбалери пласирали су се у полуфинале националног Купа победом над Радником са 2:1 (2:0). Стрелци за Црвену звезду у четвртфиналу на стадиону „Рајко Митић“ били су Иванић у 17. и Бен у 44. минуту из мајсторски изведеног слободног ударца.

 

Недуго по повратку из свлачионица, симболично у 52. минуту, Делије су спремиле поклон Владану Милојевићу. На северној трибини освануо је транспарент на коме је писало: „Милоје, хвала ти за поклон, сви звездаши дугују ти наклон“, уз „пакетић“ са бројем 52, чиме су се навијачи захвалили Звездином тренеру на обарању рекорда од 52 узастопне утакмице без пораза у домаћем првенству.

– Сигурно прелепа честитка, то само Делије знају да приреде. Мени је моја породица прва кућа, а Црвена звезда друга и на све њих гледам као на своју фамилију. Хвала им, то су јако лепи тренуци које треба доживети. Сањао сам некада да ћу бити овде и та жеља ми се остварила. Њихова порука и скандирање су ми само подстрек да са још више енергије доприносим успесима Звезде. – рекао је Милојевић.