И омладинци претрпели пораз у Паризу

Ни омладинци, као ни сениори, нису успели у Паризу да дођу до позитивног резултата у другом колу омладинске Лиге шампиона. Париз Сен Жермен је тријумфовао резултатом 2:1, а Звезда се из Париза у Београд враћа празних шака.

Фото: ФКЦЗ

Домаћин је боље отворио сусрет, а уводну иницијативу су Парижани успели да преточе у гол. Везиста Капо се у 8. минуту сусрета најбоље снашао у Звездином петерцу након корнера и спровео лопту у мрежу.

По примљеном голу, изабраници Братислава Живковића су покушавали да анулирају заостатак. Најистакнутији је био Терзић, који је шутевима из слободних удараца претио Парижанима. На другом крају терена је бриљирао Гордић, захваљујући чијим интервенцијама домаћин није успео да дуплира вођство.

Звезда је успела да стигне до изједначења на самом истеку првог дела игре и задовољнија оде на одмор. На сцену је ступио Звездин капитен, Дејан Јовељић, и другим голом у омладинској Лиги шампиона, а првим на овом мечу, донео поравнање резултата.

Имала је Црвена звезда своје шансе, али их није искористила. Наближи поготку био је Великић, али је пречка стала на пут потпуном преокрету. Претио је у наставку и Купусовић, али се резултат на семафору није мењао. И како то обично бива, након неискоришћених прилика следи казна. Победника је одлучио Фресан и голом у финишу Париз Сен Жермену донео важна 3 бода и прво славље у току дана.

Након два одиграна кола, омладинци Црвене звезде су остали на једном боду као и први тим. А следећа дестинација је Енглеска, а битка за прва 3 бода у групи се настаља у Ливерпулу.