ИСПУЊЕНА ВЛАДАНОВА ЖЕЉА: Стојиљковић нови играч Црвене звезде

Никола Стојиљковић нови је играч нашег клуба.

Испунила се велика жеља Владана Милојевића. Шеф стручног штаба црвено-белих, инсистирао је на довођењу свог бившег нападача којег је тренирао у Чукаричком и након дугих преговора, управа клуба је завршила трансфер поменутог фудбалера.

Никола долази на једногодишњу позајмицу у наш клуб, са правом откупа наредног лета.

Стојиљковић је сениорску каријеру почео у екипи Рада, након чега се преселио на Баново Брдо. Ту је под тренерском палицом Владана Милојевића експлодирао и био је најбољи нападач Суперлиге. Одлична сезона у Чукаричком обезбедила му је трансфер у португалску Брагу, у којој се одлично снашао. Две сезоне и 25 погодака у свим такмичењима за португалски тим, довеле су га до репрезентације Србије. Прошлу сезону је провео на позајмици у Кајзерију, иако је започео сезону у Браги на прави начин. Голом и асистенцијом у квалификацијама за Лигу Европе.

Након Душана Јованчића, чија је промоција била јуче, Никола Стојиљковић је друго појачање за наш тим овог лета. Припреме за нову сезону почињу у понедељак 11. јуна, а по свим наговештајима, на окупљање би требао да стигне још један играч у наш табор.

Останите уз РСБ и пратите дешавања у летњем прелазном року.