Иванић: Част је и задовољство бити део Црвене звезде

Утакмица са Земуном представљала је вече препуно славља за све звездаше. Изабраници Владана Милојевића савладали су ривала резултатом 4:0, оборили су рекорд по броју утакмица у низу без пораза, а такође су прославили 74. рођендан нашег клуба.

– Није било много неизвесности на терену, доминирали смо свих 90 минута и остварили заслужену победу. Због целокупне атмосфере уживао сам на терену. Велика је ствар бити део ове екипе у моментима када се пише историја. Част је и задовољство бити део Звезде и треба да наставимо низ без пораза што дуже можемо. Циљ нам је освајање титуле и оваквом игром идемо самоуверено ка њему – рекао је Мирко Иванић.

Феноменална атмосфера са трибина употпунила је славље.
– Невероватно је играти уз овакву подршку са трибина. Преко 20.000 људи дошло је на првенствену утакмицу, то је заиста велики број. Направили су незаборавну атмосферу, као и увек чула се песма са трибина током читаве утакмице и то нама заиста много значи.

Звездин везиста истиче да екипа већ сада размишља о наредној утакмици у Купу Србије.
– Лично још увек улазим у ритам, навикавам се на терену на екипу. Надам се да ћу бити све бољи. Доћи ће и голови и асистенције, битно је да побеђујемо и да напредујемо из дана у дан. Очекује нас сусрет у Купу Србије, где такође имамо највеће амбиције. Идемо на дуплу круну, тако да верујем у пролазак даље против Радника – поручио је Иванић.