Јавни час школе кошарке у Зрењанину

У сарадњи са Авив Парком, КК Црвена звезда мтс организује јавни час школе кошарке. За дечаке и девојчице узраста од седам до 14 година. Термин одржавања је од 16 до 20 часова на кошаркашком терену Авив Парка у Зрењанину.

КК Црвена звезда мтс наставља са својим активностима намењеним најмлађима. Акције ’’Звездина радионица’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин Летњи камп наишли су на фантастични одјек међу младим кошаркашима. Терени на Малом Калемегдану, Златибору и Врњачкој Бањи су били по навици препуни. А како и не би када је Звезда гарантовала најбоље могуће услове и најстручнији кадар за рад са младим кошаркашима.

Настављамо у истом ритму! Овог пута се Звездин летњи караван намењен најмлађима сели у Зрењанин. У сарадњи са Авив Парком организује се јавни час школе кошарке 5. августа који је у плану да траје од 16 до 20 часова. Најмлађим полазницима који се већ увелико пријављују и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и мајице, освежења и слатки пакетићи. Поклоне за све учеснике обезбеђује КК Црвена звезда и њени партнери Спорт Висион, Вивиа и ИДЕА.

Школа кошарке ће бити организована у неколико школских часова, а намењена је деци узраста од 7 до 14 година.

Такође, истичемо да је ово само један у низу догађаја оваквог или сличног типа које ће КК Црвена звезда мтс организовати у сарадњи са компанијом Авив Арлоном на кошаркашким теренима Авив Паркова:

„Жеља нам је да децу склонимо са улице и да им омогућимо забавне активности за време школског распуста, као и да им представимо предности које нуди бављење спортом. У питању је летњи караван Кошаркашког клуба Црвена звезда, а ми смо имали прилику да тренере доведемо у Зрењанин. Све ће бити организовано као класични школски часови у трајању од 45 минута, и позив да учествују у бесплатним часовима не односи се само на дечаке, него и на девојчице”, истакли су из менаџмента компаније Авив Арлон.

Најбоља препорука за наш рад јесте број деце који се пријавио за ’’Звездину радионицу’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин летњи камп. Наиме, камп је ове сезоне окупио око 550 полазника у чак четири смене на Златибору и у Врњачкој Бањи. Многи од њих су били ту и претходних година. Они којима је то био први пут вратили су се кући презадовољни и уз речи да се видимо и следеће године. Клубу и нашим тренерима не треба већа сатисфакција за сјајну организацију и предан рад.

О предстојећем догађају причао је и директор маркетинга КК Црвена Звезда мтс Филип Сунтурлић.

‘’У сарадњи са Авив Парком покренули смо ову акцију. После бројних активности са најмлађима које смо организовали на Звездиним теренима на Малом Калемегдану, Баскет Ленду, али и на Звездиним летњим камповима у Врњачкој Бањи и на Златибору, ред је дошао и на Зрењанин. Наш циљ је познат – додатно приближити кошарку најмлађима. Ипак је Србија земља кошарке, а Звезда њен најбољи представник у Европи. Сигуран сам да ће на теренима Авив Парка у Зрењанину полазници моћи много да науче од тренера КК Црвена Звезда мтс’’, истакао је Сунтурлић.

Најмлађи су и даље на врху пирамиде приоритета КК Црвена звезда мтс. Већ 5. августа вас позивамо на кошаркашки терен код Авив Парка у Зрењанину. Гарантујемо сјајно кошаркашко искуство и феноменално дружење.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да се испробају на кошаркашком терену у Авив Парку Зрењанин са тренерима КК Црвене Звезде, и да тог дана прођу бесплатну школу кошарке са њима, могу се пријавити сваког дана од 10 до 22 на телефон: 023/521-330.

Напомињемо да је потребно да полазници понесу своје лопте, а да им је све остало обезбеђено.

Млађе категорије.