ЈЕДНОГЛАСНО – БРАВО ЛАЗО!

Рекордна 430. утакмица Бранка Лазића у Црвеној звезди остаће златним словима забележена у историју славног клуба са Малог Калемегдана. Бројни бивши и садашњи играчи су искористили прилику да честитају Бранку на овом успеху, а наша екипа је такође скромним поклоном захвалила капитену за све што је урадио за наш клуб.

РСБ екипа је мимо планираног протокола искористила прилику да Лази уручи поклон „у име свих нас у црвено-белом“. Док је на видео биму непосредно пре утакмице репродукован видео Мајка Цирбеса, Владимира Штимца и Диона Томспона са искреним честиткама:

@10sile10 ❤️❤️❤️ #LazaKapiten #CrvenoBelaPorodica #RedAndWhiteFamily

A post shared by Maik Zirbes (@maikzirbes33) on

@crvenazvezdakk @10sile10 Cestitam, ako je neko zasluzio to si ti!!😘😘😘😘

A post shared by Vladimir Stimac (@stimac51vladimir) on

Друштвене мреже су искористили и звездин двојац у Фенербахчеу Марко Гудурић и Никола Калинић:

Такође и Марко Симоновић речима: „Велики клуб си учинио јос већим!!! Честитке мој пријатељу и брату Лази, ако неко заслужује да буде број 1 онда је то он!!!“ Јака Блажић је такође реаговао искреним честиткама и да проведе још пуно година у црвено белом дресу. Некадашњи капитен и легенда нашег клуба је написала:

Његов претходник на месту капитена Лука Митровић је написао: „Мом великом пријатељу и бившем саиграчу честитам и статистички улазак у Звездину историју, иако је он одавно постао њен део својим радом , понашањем и борбеношћу ! Честитке Лаки! Уз жељу да за 7 дана постанеш и најтрофејнији играч који је носио Звездин дрес!“

Жељама су се прикључили и Стефан Јовић, Боби Маријановић, садашњи саиграчи као и управа клуба пригодним поклоном уочи утакмице, као и екипа акције „Донирај и доминирај“ који су објавили пригодну фотографију.