Јевтовић решио питање победника у Новом Саду

Фудбалери Црвене звезде славили су у Новом Саду резултатом 0:1 против екипе Пролетера пред око 2500 гледалаца голом Милана Јевтовића у 75. минуту.

Црвено-бели су у претпоследњем овосезонском првенственом мечу гостовали у Новом Саду, што им је био и први дуел након што су и математички обезбедили титулу. Дуго су тражили пут до мреже Пролетера и коначно су га пронашли у 75. минуту када је резервиста Милан Јевтовић спаковао сва три бода за Београд. Остала је још утакмица са Напретком 19. маја за кад је заказана прослава 30. титуле на Маракани.

Као што је и најавио, шеф Владан Милојевић прилично је „промешао карте“, заиграо са два класична шпица и од почетка су на терену били: Поповић, Гајић, Милуновић, Савић, Стојковић, Чаушић, Иванић, Вукановић Симић, Павков, Јовељић.

На истеку сат времена игре шеф Милојевић направио је двоструку измену, ушли су Ерик Јирка и Милан Јевтовић, а утакмица је била завршена за Јовељића и Вукановића.

Испоставило се да је Јевтовић био једини стрелац, и да је као Звездин џокер решио питање победника у претпоследњем првенственом сусрету. За крај суперлигашке сезоне остао је још дуел против Напретка, 19. маја на Маракани, када ће звездаши имати прилику да испуне трибине и поздраве шампионе!