Јовељић: Важна је победа, а не гол

Млади, талентовани голгетер, Дејан Јовељић, био је стрелац првог поготка за Црвену звезду у победи над Земуном са 2:1, за крај 11. кола Суперлиге.
– Било је тешко време за играње и најбитније да смо освојили нова три бода, није важно ко постиже голове. Хвала свим навијачима који су нас бодрили и у Земуну. Идемо даље, прво нас чека пауза, а онда предстојећи изазови на домаћој и европској сцени – рекао је Јовељић.
Момак рођен 1999. године користи сваки тренутак да покаже раскошан таленат и вредно ради да буде још бољи.
– Трудим се кад год добијем шансу да покажем све оно што знам. На мени је да вредно радим и још више и јаче тренирам, и да чекам да опет добијем прилику.
Јовељић као капитен предводи омладинце Црвене звезде у Лиги шампиона, и био је стрелац на сусретима са Наполијем и Париз Сен Жерменом.
– Тешко је пребацити се са омладинског на сениорски фудбал, али нема изговора. То мора да се уради на најбољи могући начин, на мени је да се што брже прилагодим.
И нашем талентованом нападачу пријаће предстојећа двонедељна пауза због репрезентативних обавеза.

– Искрено, доста ће ми значити пауза да напуним батерије и да се спремим за наредне утакмице. Верујем и да ће онда бити још голова, али и победа што је најважније – закључио је популарни Јовеља.