Jовичић: Судува тврд ривал

Пауза је готова, фудбалери Црвене звезде отпутовали су у Литванију на меч са Судувом у оквиру првог кола квалификација за Лигу Шампиона. Звездин вежњак сматра да Звезду очекује тежак посао на старту квалификација.

„Значиће нам пошлогодишње искуство много. Иако смо убедљиво победили у двомечу увек треба бити опрезан када играте са истим противником више пута. Очекује нас тврд ривал, екипа која се појачала у односу на прошлогодишње квалификације. Наш стручни штаб урадио је детаљну анализу противника, на време су нам предочили све предности и мане Судуве. Одлична припреме су иза нас, добро смо радили и верујем да ће све то бити довољно да у Литванију остваримо резултат који ће нам обезбедити миран реванш пред нашом ватреном публиком у Београду“, рекао је Јовичић.

„Иако је Судува литванска екипа састављена је од доста странаца, првенствено од играча са простора бивше Југославије, а имају и интернационалце из Словачке и Kанаде. Њихова предност може да буде то што се налазе у сред првенства и што су лидери на табели, али ако ми будемо на висини задатка, у шта не сумњам, вратићемо се задовољни у Београд“, додао је борбени везиста.

Први меч на програму је у уторак од 20 часова у Маријампољу, док је реванш седам дана касније у Београду.