Јуниори и кадети тријумфално окончали лигашки део

Јуниорска и кадетска селекција Црвене звезде мтс савладали су вршњаке из екипе  Мега Бемакс у последњим колима својих такмичења. Следећи завршни  турнири за обе селекције.

Два последња дерби сусрета одиграна су у последњим колима Рода Јуниорске лиге Србије и Триглав кадетске лиге Србије. Јуниорска и кадетска селекција Црвене звезде одмериле су снаге са вршњацима из Меге Бемакс-а и у оба меча остварили победе.

У дворани Баскет сити црвено – бели јуниори дочекали су Мега Бемакс и у одличној утакмици остварили победу. Црвено – бели су слваили резултатом 86:79 уз изванредну партију капитена Зорана Пауновића који је меч завршио са 24 постигнута поена. Овом победом јуниори су обезбедили прво место на крају регуларног дела сезоне и са пол позиције се пласирали на финални турнир квалитетне лиге Србије.

Још убедљивији били су кадети Црвене звезде мтс. Они са на гостовању вршњацима из екипе Мега Бемакс одиграли изузетно ефикасну утакмицу и резлтатом 97:78 савладали домаћина. Бриљирао је Лазар Васић који је постигао 24 кошева. Кадети су овом победом учврстили другу позицију на табели кадетске лиге Србије и са тог места се пласирали на финални турнир.

Подсећамо да су јуниори и кадети Црвене звезде актуелни прваци Срије и да им предстоји велики задатак да се на финалним турнирима задрже на врху.