Јуниори кроз драму до финалног турнира

Јуниори Црвене звезде победом над екипом Цибоне резултатом 63:61 практично су осигурлаи место на финалном турниру АБА лиге.

Црвено беле јуноше су млако отвориле меч и Цибона је обезбедила минимално вођство током прве четвртине. Ипак до краја полувремена предвођени Поповићем Звезда одлази на двоцифрену предност и тада се чинило да је ће пут до победе бити лак. У 23. минуту наши момци су имали и читавих 18 поена разлике при резултату 47:29. Међутим у задња три минута утакмице среди права драма. Цибона успева да са пар тројки дође у живот. 18 секунди пре краја меча при резулату 61:60, играч Цибоне Бранковић је био половичан са линије за слободна бацања. Кошаркаши Звезде су имали напад да ипак дођу до ове вредне победе, што и чине поенима Васића. Цибона је имала само 2 секудне да дође до преокрета али Цвитановић је пормашио тројку.

У редовима Звезде најефикаснији је био Поповић са 19 поена а двоцифрени су још били и Живановић са 14, Васић са 13 и Томашевић са 10. Црвено белим јуниорима преостаје још утакмица против Олимпије која за Црвену звезду нема превелик резултатски значај.

У наставку имате прилику да одгледате цео меч, а више о свему и на нашем форуму.