Карте за Динамо и на „Маракани“

Након спектакла и сензационалне победе над Ливерпулом, фудбалери Црвене звезде путују на југ Србије, где ће у суботу, 10. новембра, играти против Динама у оквиру 16. кола Суперлиге. Улазнице за овај меч ће се продавати и на стадиону „Рајко Митић“.

Док се код навијача слежу утисци након историјске победе над Ливерпулом, фудбалери Црвене звезде се припремају за гостовање у домаћем шампионату. Црвено-бели гостују Динаму, а за разлику од меча између ова два тима у Купу Србије који је одигран у Врању, суперлигашки окршај ће се одиграти у Сурдулици. Утакмица у Сурдулици ће бити одиграна на стадиону Радника, а почетак меча заказан је за 15 часова.

Улазнице за гостовање Динаму биће у прилици да се купе и на благајнама Маракане, у петак, 9. новембра, од 10 до 17 часова, по цени од 100 динара.

Након гостовања Пролетеру у Новом Саду, ово ће бити друго по реду од три гостовања у низу за црвено-беле у домаћем првенству. Црвена звезда је лидер Суперлиге, а у досадашњих 15 одиграних кола, Звезда је освојила чак 43 бода.