Карте за утакмицу Звезда – Олимпија Цедевита од четвртка у продаји

Кошаркаши Црвене звезде мтс у оквиру 20. кола АБА лиге дочекују у недељу од 21 сат екипу Олимпије Цедевите. Биће ово дерби овог кола и један од најбитнијих мечева у борби за Плеј-оф АБА лиге и што боље место у њему. 

Црвено-бели са скором 12-6 (меч против Будућности који није одигран 30.12.2019. године још увек није регистрован, нити је председништво АБА лиге донело било какву одлуку) дочекују ривала из Љубљане у утакмици која је од пресудне важности за распоред на врху табеле регионалног такмичења.

Уколико екипа Црвене звезде дође до важних бодова, практично ће обезбедити пласман у плеј оф.

Клуб је обавестио да ће карте за утакмицу, која ће се дефинитивно одиграти у недељу 01.03.2020. године, бити пуштене у продају у четвртак од 10 часова у свим пословницама Tickets.rs по стандардним ценама када су мечеви АБА лиге у питању.

Такође, првобитна казна АБА лиге везане за организацију утакмице 18. кола АБА лиге је преиначена, па ће за утакмицу 20. кола и партер 4 бити доступан гледаоцима за ову утакмицу (деца до 16 година и жене).

Цене улазница за утакмицу Црвена звезда мтс – Олимпија Цедевита су следеће:

Кошаркашки клуб Црвена звезда позива све навијаче да дођу и пружите подршку црвено-белима у дуелу који је изузетно важан у трци за врх АБА лиге.

Меч Црвена звезда мтс – Цедевита Олимпија игра се у недељу у хали “Александар Николић”од 21 сат.