КК Црвена звезда: Карте за мајсторицу са Партизаном

Дистрибуција карата за трибине и продаја улазница за преостале секторе у хали, за трећу утакмицу полуфинала плеј-офа, обавиће се у просторијама Спортског друштва Црвена звезда у четвртак 4.4.2019. године од 10 до 16 часова. Без гостујућих навијача.

Фото: ККЦЗ

КК Црвена звезда дочекује екипу Партизан у суботу у „мајсторици“ полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге.

Трећи меч игра се у суботу од 18 часова у дворани „Александар Николић“ у утакмици у којој је КК Црвена звезда домаћин.
КК Црвена звезда тим поводом обавештава све своје навијаче да је интересовање за ову утакмицу огромно, и да би и трибине београдске Арене биле мале да приме све који су заинтересовани да присуствују том мечу и пруже подршку црвено-белима!

Клуб овом приликом саопштава да ће улаз на ТРИБИНЕ дворане „Александар Николић” за трећу утакмицу полуфиналне серије против екипе Партизана, бити слободан на трибине дворане, уз бесплатне улазнице које ће бити дистрибуиране у просторијама Спортског друштва Црвена звезда у улици Љутице Богдана 1а, у четвртак од 10 до 16 часова.

Број карата које ће бити дистрибуиране у просторијама Спортског друштва по особи ће бити минималан, како би сви, због изузетно великог интересовања могли да дођу до карте за овај меч.

Овакву одлуку клуб је донео како би у седишту црвено-беле породице на прави начин поделио улазнице свима који желе да се нађу у дворани у суботу увече и пруже велику подршку кошаркашима Црвене звезде!

Дневне улазнице за плаву ложу, белу ложу, партер Б, и почасна места поред терена, за трећу полуфиналну утакмицу ПРОДАВАЋЕ се такође у просторијама Спортског друштва у улице Љутице Богдана 1а

Цене карата за почасна места, ложе и партер Б:
КАТЕГОРИЈА КАРТЕ АБА ЛИГА

ПАРТЕР Б 500,00
ВИП ЛОЖА 900,00
ПЛАВА ЛОЖА 700,00
БЕЛА ЛОЖА 600,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ПРВИ РЕД 4.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ДРУГИ РЕД 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ТРЕЋИ РЕД 2.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО ПРВИ РЕД 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО ДРУГИ РЕД 4.000,00

КК Црвена звезда подсећа још једном да је у складу са изменама Закона о спречавању насиља на спортским борилиштима, особа која преузима бесплатне карте или их купује, у обавези да да на увид свој ЈМБГ и личну карту на увид.

КК Црвена звезда обавештава јавност да у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) али и огромног интересовања навијача Црвене звезде за овај меч, ради лакше организације „мајсторице“ никоме од навијача КК Партизан који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу, јер ће цела хала бити обојена у црвено-бело.

Због тога, сектори који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће у потпуности попуњени навијачима Црвене звезде.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице, а КК Црвена звезда апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте знатно раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима и изузетног интересовања које влада међу навијачима и симпатизерима Црвене звезде за овај меч.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018. године куповином своје сезонске карте, али ће и за та места бити вршена појачана контрола и врло детаљан претрес, а исти принцип важиће и за власнике дневних улазница за све секторе!

КК Црвена звезда позива све који буду дошли у дворану у суботу да направе атмосферу својствену само онима којима је црвено-бела боја у срцу и као шести играч помогну кошаркашима да дођу до победе и пласмана у финале!